Curiozitate, dialog, joacă în parcul Herăstrău

Sâmbătă, 26.08, ne-am întâlnit în parcul Herăstrău cu părinți și copii curioși să afle cum pot să aibă mai multă încredere în sine. Întâlnirea în câteva cuvinte? Curiozitate, bucurie, curaj, joacă, educație, tot ceea ce reprezintă inițiativa cursuri pentru viață. Participanții au vrut să afle ”De ce se enervează mama degeaba? sau ”De ce mama țipă la mine?” sau ”De ce tata mă lasă să fac ceva și mama nu?”. Copiii sunt curioși să înțeleagă mai bine ce determină comportamentul celor din familie și comunitate. Vor să afle mai multe despre reacțiile lor și a celor din jur. S-au bucurat să se descopere pe ei înșiși printr-un colaj, pe care l-au prezentat cu mult curaj în fața publicului și după aceea au descoperit cum nu numai mintea poate să influențeze reacțiile corpului ci și corpul poate să ajute mintea, prin pozițiile puternice și punctele energetice. Totul s-a încheiat cu un joc al întrebărilor din care am aflat de ce le doare pe fete burta din când în când, ce fac atunci când cineva drag mie plânge, ce fac oamenii pe internet, de ce e (nu e) bine pe Facebook, dacă există emoții negative, ce este bullying sau ce fac când cineva se poartă așa cu mine? Găsiți multe poze cu atmosfera din cadrul atelierului pe curiozitate-dialog-joacă.

Dacă v-am stârnit curiozitatea vă invit să descoperiți și să vă înscrieți la atelierele organizate de asociație, găsiți programul aici. În data de 5.09 are loc prima seară de club, dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-9 ani, ”De ce emoji?”, sub umbrela inteligenței emoționale. Citiți mai multe despre inteligența emoțională aici.

Mulțumim partenerilor Tineri pentru Tineri AQUA Carpatica, Revista PSYCHOLOGIES, SuntParinte.ro, Mamica Activa, Recomand cu drag, Pe şaua din spate și Photosophia Studio cu ajutorul  cărora am organizat și promovat acțiunea din parc.

Urmărorul atelier gratuit va avea loc în data de 16.09, înscrieri pe https://www.facebook.com/events/207582086440522.

 

Lasă un răspuns