Filmul pentru copii Străjerii, tabără cu aventură

În seara asta am fost cu Vlad și cu prietenul lui, Matei, la filmul Străjerii, la invitația Monicăi Pop. Invitația lansată de ea a venit în urma unei întâlniri pe care am avut-o, în care eu i-am povestit despre tabăra pe care urmează să o organizăm în luna iulie.

Monica mi-a spus: ”Trebuie  neapărat să vezi filmul, sigur o să-ți placă, parcă este despre tabăra voastră.”

 

Filmul ”Străjerii”

Filmul este povestea copiilor dintr-o tabără, cu trăiri autentice, intrigă și deznodământ, care ne-a ținut pe mine și pe băieți cu sufletul la gură și ne-a dat ocazia să povestim despre câteva teme importante, cum ar fi:

Lumea nu stă în loc fără telefon și tabletă

Vlad zice: ”Aici e fără fițe la mâncare, ce e, aia mănânci.”

Ce înseamnă să fii un șef de grupă și care sunt responsabilitățile

Cum să abordezi o fată care își place

Ce faci dacă te pierzi de grup pe munte

 

Atenție, pericol de entuziasm mare pentru tabără la munte

Monica mi-a făcut cunoștință cu mai multe familii care au venit cu copiii la vizionarea premierei și care după film au spus că vor neapărat și ei într-o astfel de tabără. Dacă aveți copii între 6-11 ani vă invit să mergeți cu ei la filmul Străjerii, această frumoasă aventură inspirată din experiența autentică a copiilor, care le va da o altă perspectivă asupra mersului la munte și a ieșirilor în natură.

Fiți pregătiți să vă ceară să îi trimiteți în tabără. 🙂

Dacă previziunile noastre se adeveresc și căutați repede o tabără ca în film, contactați-ne acum, mai avem 6 locuri pentru luna iulie. Clic pe link Tabără de vară la munte pentru detalii și înscriere.

 

Ce vom face în tabăra de vară la munte Am încredere în mine?

Pentru că sunt pasionată de munte, chitară, foc de tabără și natură și prea puțin reușesc să îmi fac timp pentru asta, am decis să îmi ofer mie și copiilor posibilitatea de a ne bucura împreună de o aventură la munte, astfel îmbinăm utilul cu plăcutul. Ce vom face acolo?

Baraj la râu și bălăceală

Foc de tabără și pregătit slănină la foc pe țăpușele construite de noi înainte

Drumeții până la Refugiile din zonă

Cântat la chitară în jurul focului

Înscrie-te acum în Tabără de vară la munteMulțumim Itsy Bitsy pentru invitație și recomandare, filmul Străjerii merită văzut.

Lasă un răspuns