Tabără la munte – emoții, bucurie, libertate

Astăzi am pornit-o de dimineață în prima tabără organizată de noi. Pentru că orice început vine cu emoții, m-am tot frământat cu vremea care se arată schimbătoare, cu îndoielile cu privire la capacitatea mea de a le transmite copiilor bucuria de a fi pe munte. Îmi doream atât de mult să le placă, pentru că locul unde am ales să mergem e foarte special pentru mine.

Toate temerile mele au fost spulberate când l-am trezit pe Vlad, pe la 7,30. Cum a deschis ochii, mi-a spus: ”Abia aștept să plecăm, o să fie super!”

Ne-am întâlnit în gară și repede ne-am și suit în tren. Faptul că aveam bilete separat s-a dovedit a fi pozitiv, noi adulții am stat la trei rânduri distanță de copii care au avut astfel posibilitatea să de cunoască și să de conecteze. S-a format imediat un grup unit, atât fetele cât și băieții, cu toții puși pe mâncat covrigi în gară la Brașov și jucat ”ascunsea pe atinselea” în hala de bilete.

În cel de-al doilea tren care ne-a dus la Zărnești copiii au testat toleranța noastră și cum a mea e destul de mare dacă se respectă legile bunului simț, s-au bucurat de libertatea de a de juca.

IMG 0171 e1531167732845

Am ajuns la Plaiul Foii, destinația noastră, unde ne așteaptă cabana cu șemineu si miros de brad, ce ne aduce aminte că ne vom bucura cinci zile de munte.

Deși plouă în cu întreruperi, noi tot am ieșit să ne jucăm un pic cu mingea și să mergem pe vale la râu să explorăm. La munte parcă și ploaia e altfel.

IMG 0178

Ne-am organizat pe echipe, am găsit nume și imagini reprezentative, ne-am felicitat cu câte un cadou că am avut curajul să venim în tabăra la munte ”Am încredere în mine” și am povestit ce ne-a plăcut la prima zi.

Vreți să știți și voi?

”Am sărit peste râu de patru ori și în microbuz am turnat Fanta în coșul de gunoi. (”Ce-ai făcuuuut?”)

”Am jucat fotbal și am fost șmecheri.”

”Mi-a plăcut că am făcut parkour pe pietre la râu și îmi place mult cabana asta.”

IMG 0207

”Mi-a plăcut că am făcut ca maimuța și parkour pe scaunele de la tren. Mi-a mai plăcut că Matei a crezut că a luat o bluză, da erau pantalonii mamei lui”

”Mi-a plăcut că am mers la râu și mi-am udat șosetele.”

”Mi-a plăcut când am făcut desenele și la râu.”

”Mi-au plăcut glumele lui Matei.”

Pentru că la munte ni se face foame mai des, am încheiat seara cu un foc și cârnăciori prăjiți la foc. ”Nu-i așa că au alt gust decât acasă? Daaaa!” Și să nu uit, am văzut și o vulpe.

IMG 0212

Mai multe despre tabără puteți citit pe Tabără de vară la munte – Am încredere în mine. Pentru înscrieri și detalii despre alte tabere, urmăriți-ne pe Facebook sau abonați-vă la newsletter. Contact la 0729039511 sau coaching@oanavaideanu.com.

Lasă un răspuns