Roboțelul cu emoții la Baby Boom Show

Vineri, 5 aprilie, în cadrul atelierelor pentru viață sănătoasă susținute de Kinetobebe la Baby Boom Show – primavara 2019 Stand 48B, între orele 11.00-13.00 vă aștept la:

Atelierul „Roboțelul cu emoții” – activitate gratuită de decupat, colorat, lipit pentru copii de 4-7 ani.

Roboțelul pentru decupat și colorat îmbină jocul de recunoaștere al emoțiilor cu îndemânarea și creativitatea. Propunerea mea este să fie o activitate părinte copil, ghidată de copil. El hotărăște ce culori va avea roboțelul, îi dă un nume și desenează fețele etc.

Scopul părintelui este de a participa împreună cu copilul la o activitate care să vă facă la amândoi plăcere, ghidată fiind de copil. Rolul tău este să îl ajutați când îți cere, nu să îl corectezi la desen sau să faci un decupaj perfect. Ia-ți timp suficient, noi vă punem la dispoziție cele necesare și bucură-te de o dimineață creativă. Plus te așteptăm cu o surpriză! 

Te rog să te înscrii pe link, pentru a ne asigura că nu ne supraaglomerăm și fiecare participant poate să se bucure de activitate. Te poți înscrie și cu clasa sau grupa de copii de la grădi, doar să mă anunți.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Pentru programe personalizate de creșterea încrederii în sine și dezvoltarea abilităților socio emoționale ale copiilor, vă rugăm să ne contactați la coaching@oanavaideanu.com sau 0729039511, ne bucurăm de cererile și sugestiile voastre. Organizăm tabere și oferim programe pentru afterschool-uri și grădinițe sau săptămâna de școală altfel pe tema inteligenței emoționale, stimei de sineoportunităților online și educației sexuale.

Lasă un răspuns