Educație antreprenorială și financiară gratuită pentru copiii de 7-11 ani

Asociația Happy Moms din Brașov oferă  începând cu iunie 2019, educație antreprenorială și financiară gratuită pentru 2000 de copii, oferind activități specifice prin intermediul unei piese de teatru, o cărticică și un facilitator.

M-am oferit  să coordonez voluntar proiectul Business Kid în București, susținut de către Asociația Happy Moms. Proiectul este finanțat din următoarele activități organizate de asociație:

-întâlnirile lunare Business Mom Club  care au ajuns la ediția a treia. La cea din 13.06  va participa ca invitat Cristina Oțel, pe care o recomand cu drag,
-punerea în vânzare a cărții Aventurile lui Mimi-educație financiară pentru întreaga familie, de unde toți banii încasați pe drepturile de autor se duc în proiect,
conferința M.A.M.A, din 24.05 din București, unde femei reprezentative din lumea antreprenorilor vor împărtăși experiențele pentru a vă inspira; toate sumele încasate merg către proiectul Business Kid.
De ce am ales să sprijin Business Kid? M-a întrebat Dana la lansarea cărții ”Aventurile lui Mimi”.
În cadrul atelierelor pe care le susține Asociația Cursuri Pentru Viață, observ cât de diferiți sunt copiii față de cum eram noi. Ei numai fac lucrurile pentru că trebuie. Își doresc să le facă plăcere. Își doresc să facă activități cu sens, cărora să le înțeleagă rostul. Își doresc să fie ascultați și valorificați. Toate aceste lucruri se întâmplă în antreprenoriat. Vreau ca băiatul meu să aibă alternative. Aș vrea să fie pregătit pentru orice va vrea să facă, fie să se angajeze, fie să lucreze independent.
Ce îți place să faci? La ce te pricepi? Cui poți să aduci un beneficiu?
Nu trebuie să muncești mult, muncește eficient.
Gândește înainte să faci un lucru, vezi care e cea mai bună soluție?
Simți că nu ai nici o idee și îți vine greu să duci o sarcină până la capăt? Ia o pauză
Acestea sunt mesaje pe care vreau să le transmit copilului meu. Îmi doresc ca el să afle ce îi place și să câștige bani din acel lucru. Îmi mai doresc să nu fie presat de gândul că asta va face toată viață. În orice moment poate să aleagă altceva.
Vlad se mândrește cu ce fac și e curios. Participă la câte un atelier și le povestește și altor copii. Vreau să vadă că susțin ceea ce cred. Să îi ofer propriul exemplu.
Vrei ca școala copilului tău să beneficieze de atelierele gratuite de educație antreprenorială și financiară? Scrie-ne pe contact@happymoms.ro. La aceeași adresă poți să ne contactezi dacă vrei să fii voluntar în proiect.
Vrei să susții proiectul? Vino la întâlnirile  Business Mom Club, înscrie-te la Conferinței M.A.M.A și cumpără cartea Aventurile lui Mimi. La fel de mult ne-ar ajuta și să spui mai departe despre noi și ce ne-am propus să facem, poate dacă nu poți tu, alți prieteni de ai tăi rezonează cu noi și au timp să ne susțină. Antreprenoriatul înseamnă inițiativă!
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Pentru programe personalizate de creșterea încrederii în sine și dezvoltarea abilităților socio emoționale ale copiilor, vă rugăm să ne contactați la coaching@oanavaideanu.com sau 0729039511, ne bucurăm de cererile și sugestiile voastre. Organizăm tabere și oferim programe pentru afterschool-uri și grădinițe sau săptămâna de școală altfel pe tema inteligenței emoționale, stimei de sineoportunităților online și educației sexuale.

Lasă un răspuns