Și tu poți fi o Femeie care inspiră în campania națională lansată de Itsy Bitsy FM

Femei care inspiră este noua campanie națională de empowerment pentru femei, lansată de Itsy Bitsy FM pentru a crește starea de bine și bucuria de viață în rândul acestora.

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, depresia a devenit principala cauză de îmbolnăvire şi dizabilitate la nivel mondial și conform studiilor medicale femeile sunt cele mai vulnerabile la depresie. Pentru a oferi inspirație femeilor, noua campanie a lansat platforma www.femecareinspira.ro, unde zi de zi femei de toate vârstele și vedete ca Andreea Marin, Feli, Melania Medeleanu, Sore împărtășesc informații despre ce le face pe ele fericite și cum aleg să își mențină starea de bine.

Nu există „nu se poate” și mi-am demonstrat asta prin propria viață, care nu a fost deloc lipsită de greutăți. Printr-o atitudine constructivă și din dorința de a găsi soluții am reușit să merg mereu înainte în ciuda necazurilor.” a povestit Andreea Marin în interviul radio pentru campania Femei care inspiră. „Aleg să îmi petrec ziua, cât de mult pot, în bunătate!” spune Feli când este întrebată care este secretul stării ei de bine.

Pe www.femeicareinspira.ro sunt invitate toate femeile care vor să ajute cu experienta lor de viață, cu împartașirea soluților pe care ele le-au descoperit, când au reușit să își crească serotonina, chiar dacă treceau prin provocări mari în viață. Podcasturi cu vedete iubite de femei sunt postate zi de zi pe site, pentru mai multă inspirație: https://femeicareinspira.ro/2020/02/25/sore-cand-iubesti-esti-cel-ai-fericit-om-din-lume/
https://femeicareinspira.ro/2020/02/24/feli-donose-aleg-sa-imi-petrec-ziua-cat-de-mult-pot-in-bunatate/

Cele mai inspiraționale povești de viață, mesaje de încurajare pe care femeile aleg să le împărtășească pe site-ul campaniei sunt premiate cu o ședință foto profesională în studioul Alinei Botica. Toate fotografiile vor crea expoziția foto Femei care inspiră, care va putea fi văzută la finalul lunii martie în mai multe locuri din București.

Conform studiului realizat de către Ministerul Sănătății (https://bit.ly/2waxaH9 ), în România, în anul 2014, 1,5% dintre români sufereau de depresie, iar în anul 2017, procentul a crescut la 5%. Persoanele în vârstă (peste 65 de ani) și femeile au înregistrat cele mai mari procente în ceea ce priveşte raportarea depresiei în 2014, 2% respectiv 2,7%. Nevoi de bază ale femeilor ca apartenență și conectarea sunt susținute prin campania Femei care inspiră lansată de Itsy Bitsy FM, ca un dar de primăvară pentru femeile din România.

Mai multe detalii se pot găsi pe
www.femeicareinspira.ro, https://www.facebook.com/femeicareinspira/ și www.itsybitsy.ro, monica.popescu@itsybitsy.ro, www.itsybitsy.ro

Lasă un răspuns