5 beneficii ale hârjoanei cu copilul

Hai, mami, mă prinzi? Azi Vlad împlinește 13 ani. Ieri am fost împreună la prietena mea să-l sărbătorim așa restrâns cu pizza și suc, pe lângă timp petrecut împreună.

Cum ea are mult spațiu în sufragerie și o canapea bună de tăvălit și trântit pe ea, Vlad imediat s-a dus în spatele canapelei și a început: 

Hai mami, mă prinzi? Dacă nu mă prinzi înseamnă că nu știi să joci volei și se și strâmbă la mine.

Așa că eu mă prefac că nu aud, nu văd și încerc să mă apropii încet ca să îl iau prin surprindere. Vlad îmi știe deja trucurile, însă pe băiatul prietenei mele l-am păcălit. Vlad îi vine în ajutor, ne tăvălim pe jos, gâdilăm, tragem împingem și râdem în hohote. La urmă rămânem toți întinși pe jos lângă canapea, obosiți și cu o stare de bine și relaxare.

Citește și Copilul are energie combativă? Vezi 3 jocuri de jucat în casă.

Dacă aveți senzația că copilul este prea mare să se hârjonească, vă înșelați. Nu este niciodată așa.

La ce ajută hârjoana?

  • Copilul consumă energia combativă cu tine fără să vrea să mai facă asta la școală
  • Toată lumea face mișcare
  • Te conectezi cu copilul
  • Râdeți mult și vă relaxați
  • Eliberați emoțiile puternice adunate pe timpul zilei

Indiferent de vârstă, o porție de bătaie cu perne, luptă cine ajunge primul sau dacă ajung la canapea mă uit încă o oră la desene creează bună dispoziție și apropiere, baze solide pentru o relație sănătoasă părinte copil.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Copilul tău are emoții puternice pe care nu știe cum să le gestioneze? Vrei să îl ajuți și nu știi cum? Înscrie-l la atelierul online, clic pe link pentru detalii și înscriere. Răspundem cu plăcere la întrebări, abia așteptăm să te cunoaștem.

Lasă un răspuns