Tabără de weekend

Când eram mică, mergeam cu părinții în fiecare duminică într-un loc pe care noi îl numeam ”La groapă”. Acolo am învățat cam tot ce știu acum despre petrecerea timpului liber în natură. Acum îi spunem tabără de weekend!

Imediat ce ajungeam, începeam să căutăm lemne pentru foc, subțiri de brad, pentru aprins focul și mai mari și uscate pentru jar. După această acțiune importantă, aveam o pauză pentru joacă. Ne duceam la râu unde aveam construit un baraj ca să se adune apă și să putem ”înota”. De fiecare dată trebuia să îl refacem fiindcă de la o săptămână la alta se duceau o parte din pietre. Acolo ne consumam o oră, două până mergeam să mâncăm o gustare.

După gustare, ne porneam iar în pădure să găsim lemne potrivite pentru a face țepușe ca să prăjim slănină la foc. Cei mai mari aveau voie să le și cioplească la vârf. Noi, cei mici, ne uitam plini de admirație. După masă urma fotbalul. Găseam două bețe mai groase și le înfigeam pe post de stâlpi la poartă și pietre în colțul terenului. De altceva nu era nevoie. Pe urmă spălam vasele la râu. Știți ce curăță cel mai bine farfuriile pline de grăsime? Nisipul de pe albia râului.

Când am făcut cu Vlad, băiatul meu, toate aceste lucruri, s-a bucurat enorm să descopere o altfel de joacă, fără să aibă totul de-a gata. Așa că am venit cu ideea de a oferi și altor copii posibilitatea de a descoperi ce pot face cu resursele din natură, ca să iasă din starea de ”mă plictisesc dacă nu am o tabletă și acces la internet” prin această tabără de weekend.

Trimite-ți copilul alături de noi la mișcare în aer liber, oferindu-i ocazia să descopere joaca în natură! Vezi mai jos care tabără i se potrivește! Fiecare tabără va avea activități de descoperire și folosire a resurselor din natură, precum:

 • Adunarea de lemne pentru foc și prepararea mâncării la ceaun;
 • Pregătirea unei țepușe pentru prăjirea slăninei (și a altor produse) la foc;
 • Construirea unui loc de joacă la râu;

bla

Program tabara iulie 2021 nou 1

TABĂRĂ DE WEEKEND ÎN LIMBA GERMANĂ

În mini-tabăra de limba germană copiii își vor dezvolta abilitățile motrice și cele socio-emoționale prin jocuri în natură și colaborare cu ceilalți copii.

Bla

CE OFERĂ?

 • Comunicare în limba germană pe toată durata mini-taberei;
 • Ateliere creative;
 • Jocuri de cunoaștere, energizare, teambuilding;

Înscrie-l acum pe link ca să te asiguri că ai locul rezervat.

Citește De ce să îți trimiți copilul în tabără?

Bla

TABĂRĂ DE WEEKEND PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ

În această mini-tabără activitățile desfășurate vor viza dezvoltarea încrederii în forțele proprii.

Bla

CE OFERĂ?

 • Ateliere: Frica, prieten sau dușman,Gestionarea emoțiilorRelaxare prin mindfulnessAcceptarea și oferirea feedbackurilorGăsirea de soluții creative la probleme;
 • Jocuri de cunoaștere, energizare, teambuilding, creativitate;
 • Drumeție în pădure;

Înscrie-l acum pe link ca să te asiguri că ai locul rezervat.

Vrei să afli cum să-l pregătești pentru tabără? Citește Șapte abilități necesare copiilor în tabără

Bla

TABĂRĂ DE WEEKEND DE MAXIMĂ DISTRACȚIE

Ai un copil năstrușnic pus tot timpul pe glume și distracție? Atunci această tabăra este pentru el.

Bla

CE OFERĂ?

 • Jocuri de cunoaștere, de energizare, teambuilding, creativitate;
 • Vânătoare de comori;
 • Orientare de noapte;
 • Petrecere cu dans și karaoke;
 • Seară de glume;
 • Farse în siguranță,

Înscrie-l acum pe link ca să te asiguri că ai locul rezervat.

Prețul mini-taberei este de 350 de lei pentru trei zile de distracție și include: masa, cazarea, transportul și materialele necesare. Găsești toate detaliile despre tabără, locație, tarif și transport aici TABĂRĂ DE WEEKEND Înscrie-te acum pe link, pentru a avea locul asigurat. Pentru doi sau mai mulți copii înscriși împreună se percepe o reducere de 5%.

Lasă un răspuns