12 ore de distracție la Radio Plaja Itsy Bitsy

Vrei să ai un concediu liniștit în care și tu să te relaxezi nu numai copiii? Caută o destinație care să aibă activități pentru copii.

Știi gluma aia, cu privire la concediu.

Concediu e acea activitate când ai grijă de copii în altă parte, nu acasă.

SuperEroii Itsy Bitsy au dat start vacanței prin multă joacă și voie bună.

Zi de zi, prin bine cunoscutaemisiune Ini Mini Maini Mo, copiii și părinții sunt însoțiți în vacanță cu joacă isteată și relaxare, indiferent unde îi poartă pașii, căci aplicația Itsy Bitsy poate fi ascultată și pe plajă, și în mașină, și în
grădină la bunici, chiar și în vârf de munte.

Copiii pot intra în direct la radio, jucâdu-se cu SuperEroii lor preferați zilnic, de luni până vineri, între orele 10:00 – 12:00 și 18:00 – 20:00, și pot descoperi ce jocuri alege pentru ei specialistul în joacă – Ini Mini Maini Mo. Copiii se pot juca cu SuperEroii lor preferați sunând la 0725 300 700 sau direct din  aplicația gratuită Itsy Bitsy FM .

Radio Plaja Itsy Bitsy 2024

În luna iulie, bucuria vacanței de vară va cuprinde si Radio Plaja Itsy Bitsy, care îi așteaptă pe copii șipărinți într-un spațiu special amenajat pe plaja Complexului Mediteranean din Mamaia, pentru joacă, relaxare, premii multe, pictura pe fata si tatuaje, petreceri cu SuperZapa și DJ Dodi, muzică și dansuri speciale pe nisip la Itsy Bitsy Summer Party. Cu siguranță vacanța la mare a copiilor va fi mult mai
distractivă, decât și-ar fi putut imagina!
Accesul pe plajă și la activitățile de la Radio Plaja Itsy Bitsy sunt gratuite și se vor desfășura în fiecare zi de sâmbătă și duminică din luna iulie, între orele 09:00-20:00, astfel:

  • 9:00 – 12:00 – Jocuri amuzante cu premii
  •  12:00 – 17:00 – Zonă de relaxare
  •  17:00 – 19:00 – Jocuri amuzante cu premii
  •  19:00 – 20:00 – Itsy Bitsy Summer Party

Pentru că în zilele de vară hidratarea este esențială pentru cei mici, la Radioplaja Itsy Bitsy va exista și un spațiu de hidratare, iar părinții cu copii mici și foarte mici vor avea la dispoziție o zonă amenajată pentru relaxare și umbră. Pentru a ajunge ușor la RadioPlaja Itsy Bitsy se poate accesa linkul de  aici .

Radio Plaja 2024 este un eveniment realizat de Itsy Bitsy și susținut de AQUA Carpatica Kids, Artesana, Auchan, BCR și Școala de Bani, Dr. Max, Froneri, HARIBO, Innergy, Litoralulromanesc.ro, Neoviderm, Nestlé, Olympus, POM-BÄR, PPC, Sudocrem, Suzuki, Tedi, Töpfer, UNIQA Asigurări, Vichy Capitail Soleil. Mai multe detalii pe itsybitsy.ro.

Lasă un răspuns